Magazin web Pandortex

Produse Termeni si conditii Contact
Cauta:

Ștampilă din lemn pentru biscuiți - Clopot





Pentru orice bucătăreasă care adoră sa faca (și să mănânce) cookies, aceste ștampile sunt perfecte pentru a le personaliza și a le face mai atrăgătoare. Chiar dacă cookies de obicei nu au nevoie de un îndemn pentru a fi mâncate, pot fi oricum personalizate.

Detalii produs:

Material: lemn
Dimensiuni: 
Diametru: 55 mm
Înălțime: 113 mm 
Se curăță ușor, cu detergent.

Pret: 14 Lei
Cod produs: 1-721

További képek:

Rețetă Biscuiți cu alune

 

 Ingrediente – Biscuiti cu alune (20 bucati)

  •          200 g făina
  •          125 g zahăr brun
  •          50 g alune de pădure
  •          40 g cacao
  •          80 g unt
  •          1 ou mediu
  •          1 vârf cuțit sare
  •          1 plic zahăr vanilat
  •          1 lingura apă/lapte (opțional)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Prăjim alunele într-o tigaie. Le scoatem din tigaie, le așezăm pe un servet și le lăsăm să se răcească complet. După ce s-au răcit, le tocam cu cuțitul în bucatele mici Punem făina în robot, adaugăm untul moale, zahărul, zaharul vanilat, sarea, cacaua și oul și mixăm până obținem un aluat sfărămicios. În cazul în care aluatul este prea uscat, adăugam 1 lingura de apa rece sau lapte rece.Adaugam alunele in aluat si mixam cateva secunde.Rasturnam aluatul pe masa si il framantam puțin pănâ se omogenizeaza. Il învelim în folie de plastic alimentara și îl punem în frigider pentru 30 de minute. După repaus, pudrăm planul de lucru cu puțina făina și frământăm aluatul până când devine omogen (cca 30 secunde).Il întindem într-o foaie groasă de cca 7 mm și, cu ajutorul unei forme zimtate de cca 3-4 cm diametru, decupăm biscuiții. Îi așezăm în tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si ii coacem încuptorul preîncăzlit la 180°C, pentru 12-13 minute.Biscuiții nu trebuie să se rumeneasca deloc, iar în momentul în care îi scoatem din cuptor, vor fi încă moi. După ce se răcesc, vor deveni friabili.

 

http://www.lauraadamache.ro/2014/06/biscuiti-cu-alune.html#_

 

© 2012 Magazin web Pandortex