Magazin web Pandortex

Produse Termeni si conditii Contact
Cauta:

Ștampilă din silicon pentru decorat - Smile





Ștampilă din silicon pentru decorat - Smile

Acum puteți să preparați acasă biscuiți personalizate!!!

Este ideal pentru cadouri sau mese festive, dacă vreți să surpindeți pe cei dragi sau musafirii!
Cu acest produs puteți prepara biscuiți delicioase foarte ușor.
Întindem aluatul de biscuți și decupăm cu ștampila aluatul.

Detalii produs:

Material: lemn și plastic
Dimensiuni:

- Diametru: 75 mm
- Înălțime: 100 mm

Curățare: Se curăță ușor, cu detergent. Partea cauciucată este detașabilă.

 

Prețul este pentru o bucată!
În culori poate fi diferență!

 

A termék nincs készleten
Pret: 16 Lei
Cod produs: 1-430

További képek:

 

Rețetă Biscuiți cu alune

Ingrediente – Biscuiti cu alune (20 bucati)

  •          200 g făina
  •          125 g zahăr brun
  •          50 g alune de pădure
  •          40 g cacao
  •          80 g unt
  •          1 ou mediu
  •          1 vârf cuțit sare
  •          1 plic zahăr vanilat
  •          1 lingura apă/lapte (opțional)

 

 

 

 

 
     
Mod de preparare - Biscuiți cu alune
Prăjim alunele într-o tigaie. Le scoatem din tigaie, le așezăm pe un servet și le lăsăm să se răcească complet. După ce s-au răcit, le tocam cu cuțitul în bucatele mici Punem făina în robot, adaugăm untul moale, zahărul, zaharul vanilat, sarea, cacaua și oul și mixăm până obținem un aluat sfărămicios. În cazul în care aluatul este prea uscat, adăugam 1 lingura de apa rece sau lapte rece.Adaugam alunele in aluat si mixam cateva secunde.Rasturnam aluatul pe masa si il framantam puțin pănâ se omogenizeaza. Il învelim în folie de plastic alimentara și îl punem în frigider pentru 30 de minute. După repaus, pudrăm planul de lucru cu puțina făina și frământăm aluatul până când devine omogen (cca 30 secunde).Il întindem într-o foaie groasă de cca 7 mm și, cu ajutorul unei forme zimtate de cca 3-4 cm diametru, decupăm biscuiții. Îi așezăm în tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si ii coacem încuptorul preîncăzlit la 180°C, pentru 12-13 minute.Biscuiții nu trebuie să se rumeneasca deloc, iar în momentul în care îi scoatem din      cuptor, vor fi încă moi. După ce se răcesc, vor deveni friabili!
 

 

 

© 2012 Magazin web Pandortex