Dispozitivul pentru fragezirea
cărnii
Exista cazuri în care pregătirea cărnii
poate fii foarte dificil. Faptul că carnea
de porc și vacă sunt foarte greu de mestecat
dacă nu este pregătit și marinat corect. Dacă din acest punct de vedere carnea este
prelucrată corect, masa va fii o adevărată
experiență!
Marinarea are un rol accentuat,ca și ultima
generație de metode în fragezirea cărnii.
În acest lucru vă poate ajute foarte
mult acest dispozitiv pentru fragezirea cărnii
și în plus o să vă câstigă timp
în pregătirea și gătirea acestuia.
Detalii produs:
Material: carcasă din plastic, ace din oțel
inoxidabil Mecanism cu arc Se
poate spăla în mașina de spălat vase Diametru: 5 cm
Avantaje:
- Fragezește orice tip de carne
- Reduce timpul de gătit cu până la
40%
- Economisește energie și timp
- Se poate spăla la mașina de spălat
vase
- Ciocanul de șnițele nu mai este
necesar
- Carne mai fragedă, care își
păstrează aspectul
|