Magazin web Pandortex

Produse Termeni si conditii Contact
Cauta:
Joc de premiu
Nume:
E-mail:

Formă macarons





Macaronul este un desert format din două bezele meringue umplute de obicei cu cremă ganache, cremă de unt sau jeleuri și creme pe bază de fructe. Cei doi biscuiți au în compoziție, printre altele, albuș de ou, icing sugar și o făină de migdale extrem de delicată. 

Caracteristici:

Material: silicon termorezistent
Dimensiuni: 38 cm × 28 cm
Cu 48 de cavități.
Diametru forme: 38 mm

 

Pret: 24 Lei
Cod produs: 1-26

További képek:


Rețeta de Macarons de Crăciun

Ingrediente

Pentru macarons
    • 3 albușuri de ou
    • 1 praf sare
    • 100 g zahăr alb
    • 1 linguriță all spice
    • 1/2 lingurița scorțișoara măcinată
    • 150 g midale crude fără coajă macinate
    • 230 g zahăr pudră cumparat
    • colorant albastru
Pentru crema
  • 350 ml smăntână pentru frișcă
  • câteva linguri de zahăr pudră, după gust
  • 2 linguri melasa de rodie
  • 1/2 lingurița esența de rom sau rom
  • bucăți de portocală confiată

Metoda

    1. Mixăm albușurile cu un praf de sare până se întărește puțin bezeaua și începe să faca vârfuri.
    2. Amestecam zaharul alb cu scorțișoara și all spice.
    3. Începem să adăugăm zaharul alb, lingura cu lingura, până se încorporeaza complet iar bezeaua devine tare și lucioasă. Dacă dorim, acum putem adauga colorant si mixa puțin pentru omogenizare.
    4. Într-un procesor mixam bine migdalele crude pana devin făina. Adaugăm zaharul pudra si mai mixam o runda.
    5. Trecem amestecul de zahăr pudră și migdale printr-o sita în bolul cu bezeaua colorată.
    6. Cu ajutorul unei spatule începem să încorporăm pudra cu mișcări circulare, de sus în jos, și de rotire pentru a curața pereții vasului din când în când. Consistența pe care o dorim este aceea de lava groasa curgătoare.
    7. Turnăm compoziția într-un pos cu dui rotund si formam macarons intr-o tavă tapetată cu hărtie (vom avea nevoie de doua tăvi mari). Lasam sa se usuce minim 30 minute, pana prind o crusta tare deasupra.
    8. Coacem la cuptorul preincălzit cu ventilatie la 140 C timp de 7 minute, iar apoi la 120 C încă 5-6 minute.
    9. Scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească complet înainte de a încerca sa îi desprindem din tavă.
Pentru cremă
  1. Batem smăntana pana formam frisca, adaugam melasa de rodie si romul, mai mixam puțin, apoi adaugăm și portocala confiata
  2. Unim câte două carcase cu crema la mijloc pentru a obține macarons.

http://www.andie.ro/2012/12/21/macarons-de-craciun-christmas-macarons/http://www.andie.ro/2012/12/21/macarons-de-craciun-christmas-macarons/

 

© 2012 Magazin web Pandortex