Magazin web Pandortex

Produse Termeni si conditii Contact
Cauta:
Joc de premiu
Nume:
E-mail:

Forme de copt uriase silicon pentru macaron-70 parti




T04062

Proprietăți:

Material: silicon

 60 x 40 CM

Dimensiunea paginii: în imagine 

Pret: 47 Lei
Cod produs: 3-406

További képek:

Rețetă simplă de macaron 

Ingrediente:

50 g zahăr
1 praf de sare
180 g albus de ou
400 g zahăr pudră
220 g migdale măcinate

Pregătire:

Migdalele sunt măcinate o dată cu zahărul pudră și apoi cernute. Adăugați un vârf de sare în albușuri și apoi începeți să bateți, când a început să albească, adăugați zahărul o lingură. Odată ce spuma este atât de dură încât nu curge pe partea laterală a tigaiei, adăugați zahărul de migdale pe lingură. Umpleți-le în dozatorul de aluat și apoi apăsați-le în matrițe, cu grosimea de 3-4 milimetri.
Bateți punctele proaspăt stoarse (adică foaia de copt) pe masă pentru a permite ieșirea excesului de aer. Apoi lăsați-l să se odihnească timp de 1 oră pentru a face suprafața strălucitoare și netedă.

Timpul de coacere este foarte greu de determinat, depinde foarte mult de cuptor, așa că merită să încerci mai întâi câteva bucăți. Nu utilizați amestecul de aer dacă are o astfel de funcție în cuptor, deoarece va usca aluatul și nu va fi ușor cremos în interior. Temperatura ideală de coacere este de 150 de grade și merită să coaceți prăjituri timp de 13-14 minute.

După coacere, nu murdăriți până nu s-a răcit complet.

 

© 2012 Magazin web Pandortex