Magazin web Pandortex

Produse Termeni si conditii Contact
Cauta:
Joc de premiu
Nume:
E-mail:

Lanterna de cap LED si COB





LUMINA ULTRA PUTERNICA / 6 MODURI DE ILUMINARE 

Pachetul conține: 1 buc lanterna, 1 buc cablu de incarcare.

Dimensiune: 6cm x 4cm

Material: ABS

Pret: 43 Lei
Cod produs: 4-111

További képek:

Luminile avansate cu LED și COB, farul cu 800 de lumeni oferă o distanță de lumină de până la 150 de metri. Iluminează drumul noaptea și oferă suficientă lumină pentru cortul, camera sau garajul tău în întuneric. Prin apăsarea butonului de control, puteți comuta 6 moduri de iluminare în funcție de nevoile dvs. diferite: lumină mare, lumină scăzută, lumini laterale COB, 3 lumini lumină roșie și lumină roșie SOS.

SENSOR DE MIȘCARE ȘI REÎNCĂRCĂBIL prin USB - Vine cu o baterie de litiu reîncărcabilă încorporată de 1300 mAh, acest far USB poate fi încărcat cu ușurință de la un computer sau de la o sursă de alimentare. O singură încărcare completă durează până la 4-6 ore. Apăsați butonul de mutare pentru a muta modul, fluturați mâna pentru a aprinde sau stinge lumina.

REGLABIL ȘI CONFORT - Capul lămpii poate fi înclinat cu 60° pentru a seta unghiul de lumină dorit fără a mișca capul. Banda elastică pentru cap cu cataramă reglabilă este pregătită pentru diferite dimensiuni ale capului.

Ușoară și rezistentă la apă - Fabricat din material ABS de calitate premium. Carcasa complet închisă și capacul butoanelor din silicon protejează farul de apă, transpirație, stropi, praf etc. 

 

© 2012 Magazin web Pandortex